Menuhouders in plexi

Een menuhouder nodig? Zelfs voor 1 stuk kan je terecht bij Agyco. Doordat wij zelf producent zijn hebben we de perfecte controle op kwaliteit en afwerking.
We kunnen je menuhouders voorzien van het logo van je restaurant of biermerk.

Een menuhouder kan voor verschillende zaken dienen. Niet enkel menukaarten, maar ook flyers en suggesties. Zolang het maar opvalt op de tafel of toog; dat is het uiteindelijke doel van een goede menukaarthouder.

Bij Agyco kunnen we verschillende standaard modellen aanbieden die je meteen online kan bestellen. We helpen je graag bij de keuze van een mooie menuhouder, want het aanbod en combinaties zijn redelijk uitgebreid.

Te koop in onze online shop

We bieden 2 soorten menuhouders aan: met houten beuken voet of met witte kunststofvoet. De prijs is afhankelijk het aantal en grootte van de menuhouder. Wil je meer dan 20 stuks bestellen, vraag je prijs aan. Voor kleine aantallen kan je menuhouders meteen bestellen in onze shop.

Onze standaard menuhouder modellen

(meer uitleg over onze standaard modellen – deze kan je dus meteen bestellen via onze shop)

Plexi menuhouder met witte voet
Deze kunstof menuhouder is gemaakt met plexiglas en afgewerkt met een polystereen witte voet. Tussen de plexi-plaat kan je een papier steken. Volgende afmetingen zijn mogelijk: A6, A5, A4


Menuhouder met houten voet in beuk: A6 / A5
Hou je meer van een natuurlijke uitstraling, dan kan het ook in een mooie beukenhouten versie. Deze modellen zijn beschikbaar in volgende afmetingen: A6, A5.


Plexi menuhouder Ster
Plexi menuhouder in de vorm van een ster. Verkrijgbaar in volgende afmetingen= A4, A5 en A6. Extra korting bij bestelling van 10 of 20 stuks.


Plexi menuhouder Pyramide A4
Plexi menuhouder in de vorm van een driehoek. Verkrijgbaar in volgende afmetingen= A4, A5 en A6. Extra korting bij bestelling van 10 of 20 stuks.

Een unieke menuhouder op maat, dat kan

Je wil je merk extra in de verf zetten met een eigen menuhouder. Agyco heeft de ervaring om je verder te helpen. Afhankelijk van het budget en de wensen kunnen we bestaande menuhouders laten bedrukken of een complete nieuwe versie ontwikkelen.

Veel gestelde vragen over menuhouders

Wat is het minimum aantal menuhouders te bestellen?

Onze menuhouders zijn te verkrijgen per stuk, we kunnen je wel een korting aanbieden als je meerdere stuks tegelijk wil aankopen

Zijn er mogelijkheden naar maatwerk toe voor menuhouders?

Zeker, we maken ook menuhouders op maat. Zowel de modellen volledig in plexi als de combinatie hout – plexi. Vaak wordt er een logo op de kunststof voet gedrukt. Dit hoeft helemaal niet duur te zijn.

Hoe duur zijn menuhouders op maat dan?

Bij een oplage van 200 stuks kunnen wij het formaat A6 al bedrukt leveren vanaf 5€ per stuk. Het formaat A5 komt net aan 6€ per stuk.

Hoe lever ik mijn logo correct aan?

Je kan het logo gewoon naar ons mailen. Het bestand dient wel een vector bestand te zijn. Hoe hoger de kwaliteit van het aangeleverde bestand, des te beter de druk. Je kan het bestand steeds opvragen bij je vertrouwde drukker.

Hoe zit het met de levering van deze menuhouders?

Onze standaardmodellen zijn steeds in voorraad en kunnen de volgende dag al bij jouw zijn.

Kunnen de menuhouders dienen voor buitengebruik?

Zeker, alle menuhouder modellen bestaan uit kunststof en kunnen dus perfect tegen de regen.

Waarvoor zijn menuhouders het meest geschikt?

Toepassingen in overvloed. De horeca, maar ook in schoonheidssalon of kapperszaken om hun prijzen aan de geven. In meubel of interieurzaken, waar op elk apart meubel een kleine menuhouder de juiste afmetingen en prijs aangeeft.
Coronarichtlijnen aangeven aan klanten,…
1001 mogelijkheden…

Welke menuhouder is voor jou de meest geschikte?

Elke situatie is anders, zeker bij maatwerk menuhouders.
Wij helpen je graag verder met het vinden naar de beste oplossing.

Zijn er standaardmodellen hout-plexi menuhouders?

Natuurlijk, kijk maar eens op onze website en je zal zien dat hierin 4 modellen beschikbaar zijn.

Hoe bestel ik bij Agyco?

Stuur ons een mail, eventueel via het contactformulier met je vraag. Wij gaan meteen aan de slag om je een correcte offerte aan te leveren.