Menuhouders

Een menuhouder nodig? Zelfs voor 1 stuk kan je terecht bij Agyco. Doordat wij zelf producent zijn hebben we de perfecte controle op kwaliteit en afwerking.
We kunnen je menuhouders voorzien van het logo van je restaurant of biermerk.

Een menuhouder kan voor verschillende zaken dienen. Niet enkel menukaarten, maar ook flyers en suggesties. Zolang het maar opvalt op de tafel of toog; dat is het uiteindelijke doel van een goede menukaarthouder.

Bij Agyco kunnen we verschillende standaard modellen aanbieden die je meteen online kan bestellen. We helpen je graag bij de keuze van een mooie menuhouder, want het aanbod en combinaties zijn redelijk uitgebreid.

De voet hebben we in houten en kunststof.

Onze standaard menuhouder modellen
(deze je meteen kan bestellen)

Plexi menuhouder met witte voet
Deze kunstof menuhouder is gemaakt met plexiglas en afgewerkt met een polystereen witte voet. Tussen de plexi-plaat kan je een papier steken. Volgende afmetingen zijn mogelijk: A6, A5, A4


Menuhouder met houten voet in beuk: A6 / A5
Hou je meer van een natuurlijke uitstraling, dan kan het ook in een mooie beukenhouten versie. Deze modellen zijn beschikbaar in volgende afmetingen: A6, A5.


Een unieke menuhouder op maat, dat kan

Je wil je merk extra in de verf zetten met een eigen menuhouder. Agyco heeft de ervaring om je verder te helpen. Afhankelijk van het budget en de wensen kunnen we bestaande menuhouders laten bedrukken of een complete nieuwe versie ontwikkelen.

Veel gestelde vragen over menuhouders

Kan ik de menuhouders buiten gebruiken?

Al onze menuhouders zijn van goede kwaliteit. Daarom maken we ze zelf. Ze kunnen dus tegen een stootje en zullen mooi staan op je terras.
Toch is het niet ideaal voor regenweer. Dan haal je ze best even binnen.

Menuhouders: vraag je prijs hier aan